Pedagog Yvonne Andersson klädd i medeltidskläder.
Pedagog Yvonne Andersson klädd i medeltidskläder. Foto: Viveca Ohlsson/Kulturen

Året runt ordnar vi nya fortbildningsdagar för förskollärare, lärare och fritidspedagoger som vill ta Körkort till Kulturen.

Målet med fortbildningen är att ge bredare kunskap om Kulturen i Lund och visa vilka miljöer och möjligheter som finns här. Körkortet berättigar till fri entré för pedagoger och lärare under ett läsår, gäller både när du besöker oss med en klass och när du besöker oss på egen hand. Du kan alltså i lugn och ro komma till Kulturen och researcha inför ett skolbesök och hålla dig uppdaterad om nya utställningar.

Du som har Körkort har även möjlighet att få tillträde till museet med din grupp under förmiddagar, då museet är stängt för vanliga besökare under september–april. Läs mer om det under Tips inför skolbesök.

Efter ett år behöver körkortet uppdateras. Det är kostnadsfritt.

Körkortsfortbildning vårterminen 2019

Utbildningstillfällen:

Del 1: Onsdag 13 mars kl 13–16.
Del 2: Onsdag 20 mars kl 13–16.
Antal deltagare: 6–20 deltagare per utbildningsomgång.
Pris: 1 200 kr/person. I priset ingår en faktapärm om museet samt fika.

Körkortsfortbildningen innehåller två delar, och man måste delta vid båda kurstillfällena för att få körkortet! Anmäl dig senast 1 mars. Observera att anmälan är bindande!

Till anmälningsformulär Körkortsfortbildning

Minst sex anmälningar krävs för att fortbildningen ska genomföras. Klä dig efter vädret, eftersom vi är utomhus en del av tiden.

Det går även bra att boka in andra datum om man är en grupp om sex deltagare eller fler. Kontakta i så fall vår bokning genom att mejla bokning@kulturen.com eller ring 046-35 04 32 (vardagar kl 9–12).

Uppdatering av körkort vårterminen 2019

För att kunna fortsätta boka in din klass måste du uppdatera ditt körkort en gång om året. Det gör du kostnadsfritt. Du som har Körkort till Kulturen kan boka in dig för uppdatering på ett av nedanstående datum. Under uppdateringen berättar vi om aktuella utställningar och program.

Datum för uppdateringar under höstterminen:

Kontakt

Vill du veta mer om körkortsutbildningarna? Kontakta då Yvonne Andersson.

Yvonne Andersson

Personlig information

Program och försäljning

Yvonne Andersson

Avdelningschef