Foto: Emma Holmgren, Kulturen

Både höst och vår ordnar vi fortbildningsdagar för förskollärare, lärare och fritidspedagoger som vill ta Körkort till Kulturen.

Målet med fortbildningen är att ge bredare kunskap om Kulturen i Lund och visa vilka miljöer och möjligheter som finns här. Körkortet berättigar till fri entré för pedagoger och lärare under ett läsår, gäller både när du besöker oss med en klass och när du besöker oss på egen hand. Du kan alltså i lugn och ro komma till Kulturen och efterforska inför ett skolbesök och hålla dig uppdaterad om nya utställningar.

Du som har Körkort har även möjlighet att få tillträde till museet med din grupp under förmiddagar, då museet är stängt för vanliga besökare under september–april. Läs mer om det under Tips inför skolbesök.

Efter ett år behöver körkortet uppdateras. Det är kostnadsfritt.

Körkortsfortbildning hösten 2022

Antal deltagare: 6–20 deltagare per utbildningsomgång.
Pris: 1 200 kr/person. I priset ingår en faktapärm om museet samt fika.

Datum:
Körkortsfortbildningen innehåller två delar, och man måste delta vid båda kurstillfällena för att få körkortet! Observera att anmälan är bindande!

Onsdag 12 oktober kl 13–16 del ett
Onsdag 19 oktober kl 13–16 del två
Anmäl dig senast 30 september
Till anmälan

Minst sex anmälningar krävs för att fortbildningen ska genomföras. Klä dig efter vädret, eftersom vi är utomhus en del av tiden.

Boka eget datum för grupp

Det går även bra att boka in andra datum om man är en grupp om sex deltagare eller fler. Kontakta i så fall vår bokning genom att mejla [email protected] eller ring 046-35 04 32 (vardagar kl 9–12).

Uppdatering av körkort hösten 2022

För att kunna fortsätta boka in din klass måste du uppdatera ditt körkort en gång om året. Det gör du kostnadsfritt. Du som har Körkort till Kulturen kan boka in dig för uppdatering på ett av nedanstående datum. Under uppdateringen berättar vi om aktuella utställningar och program.

Datum för uppdateringar under hösten 2022

Onsdag 28 september kl 15–16
Anmäl dig senast 27 september
Till anmälan

Torsdag 27 oktober kl 15–16
Anmäl dig senast 26 oktober
Till anmälan

Tisdag 8 november kl 10–11
Anmäl dig senast 7 november
Till anmälan

Tisdag 8 november kl 15–16
Anmäl dig senast 7 november
Till anmälan

Kontakt

Vill du veta mer om körkortsutbildningarna? Kontakta då Yvonne Andersson.

Yvonne Andersson

Personlig information

Program och försäljning

Yvonne Andersson

Avdelningschef
046-35 04 44