Kulturens blogg

Var med i vår instagramtävling!

Stråtaket på Västra Vrams prästgård, med instagramlogga
Stråtaket på Västra Vrams prästgård, med instagramlogga

Under augusti månad kan du vara med i Kulturens instagramtävling! Ta en bild av en husdetalj inne på Kulturen i Lund och lägg upp bilden på Instagram med hashtaggarna #kulturenilund och #husdetalj.

Follow my blog with Bloglovin

Regler

Ett krav är att bilden är tagen inne på Kulturen i Lund och att det är du själv som har tagit bilden. Du måste vara minst 13 år, eftersom det är ett krav för att ha ett Instagramkonto. Du måste ange två hashtaggar: #kulturenilund och #husdetalj. Bilden måste läggas upp på Instagram under augusti månad 2016. Obs! Du måste ha en öppen Instagramprofil, så att vi kan se din bild.
Tävlingen är öppen 1 augusti till 31 augusti 2016. Bilder som läggs upp på Instagram tidigare eller senare räknas ej som tävlingsbidrag.

Hur väljs vinnaren och vad kan jag vinna?

Efter den 31 augusti väljer Kulturens jury ut fyra vinnare. Juryn består av Kulturens informatör Maria Bohlin och Kulturens fotograf Viveca Ohlsson. Första priset är ett Kulturen-presentkort på 600 kr samt två fribiljetter. Andra pris delas ut till tre bilder som får var sitt Kulturen-
present­­kort på 400 kr. Är du en av vinnarna lämnar Kulturen en kommentar till bilden i början av september, med en mejladress. Vinnarna måste svara till mejladressen senast 31 oktober 2016, annars förfaller vinsten.

Mini-utställningen med de fyra vinnarbilderna och ett urval av andra tävlingsbidrag kommer att sättas upp på Kulturen under september månad.

Övriga villkor:

 • Tävlingsbidrag som strider emot rådande lagstiftning eller bidrag som upplevs som olämpliga eller stötande förbehåller Kulturen sig rätten till att diskvalificera utan att meddela upphovsmannen.
 • Medarbetare på Kulturen samt deras familjer får inte delta i tävlingen.
 • Priserna kan inte utväxlas mot kontanter.
 • Genom att delta i tävlingen (du taggar din Instagrambild med #kulturenilund och #husdetalj) ger du Kulturen rätt att visa bilden i olika digitala kanaler samt i utskriven form.

2 kommentarer på “Var med i vår instagramtävling!

  1. Ja, man måste bara delta för att ha en chans att vinna 🙂 så välkommen med ditt bidrag Kent!

   Vänliga hälsningar
   Maria Bohlin, informatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *