Kulturens blogg

Veckovinnare i vår instagramtävling

Lena Kronbergs vinnande instagrambild.
Lena Kronbergs vinnande instagrambild.

Här presenterar vi veckovinnarna i vår instagramtävling för vecka 24 (12–18 juni) och vecka 25 (19–25 juni). Var med och tävla du också! Länk till tävlingsregler hittar du längre ner.

Veckovinnare vecka 24

@lenakronberg (nedan)

@ellinorlinka (nedan)

@perlofberg (nedan)

Veckovinnare vecka 25

@caitmooney (nedan)

@annzmad (nedan)

Veckovinnare nr 3 kunde vi inte utse, för det kom bara in två bidrag vecka 25. Så nu får ni sätta fart och vara med och tävla!!!

Instagramtävlingen startade i samband med invigningen av de två nya utställningarna Uppklädd – kvinnligt mode 1730–2000 och The Studio of Vanities med fotografier av Omar Victor Diop. På vägen mot slutvinsten utser vi tre veckovinnare från den föregående veckan måndagen den 12 juni, måndagen den 19 juni, måndagen den 26 juni och måndagen den 3 juli. Måndagen den 12 juni utsåg vi alltså vinnare bland bidrag som kommit in den 10 och 11 juni.

Veckovinsten består av exklusiv affisch från den pågående utställningen The Studio of Vanities (en affisch som inte går att köpa, se nedan). Slutvinsten är en inramad affisch samt den spännande och praktfulla boken Africa Rising

Affisch The Studio of Vanities
Affisch The Studio of Vanities

Tack för era fina bidrag, och grattis till vinsten! Vi har lämnat en kommentar på instagram med en mejladress som ni kan skicka er adress till. Sen skickar vi en affisch med posten!

Allt om Kulturens instagramtävling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *