Betalning

Du som kund måste vara över 18 år för att få handla hos www.kulturen.com (annars måste målsman vara den som står som beställare).

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) med reservation för systemfel och skrivfel.

Kortköp

Vi accepterar för närvarande VISA, MasterCard och American Express. När Du betalar med bank-/kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner Stripe för att garantera en snabb och säker betalning. Alla uppgifter som knappas in på kassasidan är krypterade med SSL-kryptering. Samtliga transaktioner som innehåller personuppgifter och kortuppgifter är krypterade, det innebär att ingen obehörig kan se de uppgifter som skickas. Summan dras direkt från konto när köpet är genomfört.

Fakturaköp

Köp mot faktura medges bara för skolor och fritids, och endast om ni köper minst 12 biljetter till samma evenemang. Betalningsvillkor för faktura 30 dagar. Om betalning inte sker i rätt tid, påförs en påminnelseavgift enligt Lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m.

Leverans

Efter genomfört köp skickas biljett/er till den mailadress som angivits. Vid besök på Kulturen ska biljett uppvisas, antingen utskriven i pappersform eller på mobilen.

Inget återköp

Köpta biljetter återbetalas inte. Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang. Mer information om ångerrätten finns på Konsumentverkets sida Hallå konsument (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Personuppgifter

För att beställningar och köp ska kunna genomföras, måste du ange vissa personuppgifter, t.ex. namn och adress. Du måste också godkänna Kulturens köpvillkor. I samband med att du godkänner Kulturens köpvillkor, samtycker du till att Kulturen får hantera lämnade uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt dataskyddslagen rätt att få information om vilka personuppgifter Kulturen har om dig samt rätt att få dessa uppgifter raderade vid begäran. Kontakta oss i så fall via e-post [email protected].

Frågor

Om du upplever något problem eller har några frågor, v v  kontakta vår reception på telefonnummer 046-35 04 01 under ordinarie öppettider eller via epost på [email protected].

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Kulturen
Tegnérsplatsen
223 50 Lund

Postadress

Kulturen
Box 1095
221 04 LUND

 

www.kulturen.com

Växel: 046-35 04 00 (vardagar 9-16)

E-post: [email protected]

Organisationsnummer: EU-nr: SE 845000-0842 01