Map over Kulturen in Lund

Åbningstider og find vej

Kontakt

Hvis du har spørgsmål inden dit besøg, kan du ringe til vores omstilling +46 (0)46-35 04 00 eller sende en mail til info@kulturen.com.

Restaurant & Café

Lige ved siden af entréen ligger Kulturens restaurang. Her kan du spise frokost eller gå ind for at spise en middag efter museumsbesøget – eller bare drikke en kop kaffe eller et glas øl eller vin.

Caféen i museumsparken er åben torsdag–søndag året rundt og hver dag om sommeren.

Læs mere om Restaurant & Café

Medbragt mad

Du må gerne spise din medbragte mad i parken. Tag gerne hensyn til de besøgende, der kommer efter dig. Som en hjælp er der opstillet skraldespande flere steder i frilandsmuseet. Grilning er ikke tilladt.

Museumsbutik

Museumsbutikken er fyldt med sydsvensk håndværk og moderne design inden for keramik, træarbejde, smedearbejde, tekstiler og smykker. Vi sælger også udstillingsplakater og produkter med motiver fra Kulturen i Lund.

Aktuelt i museumsbutikken (på svensk)

Tilgængelighed og fremkommelighed

Gangarealerne i frilandsmuseet er belagt med singels og brosten, hvilket indebærer, at det kan være svært at komme rundt i fx kørestol. Flere af de gamle kulturhistoriske huse har høje tærskler, og besøgende med kørestol eller barnevogn kan ikke komme ind i dem. I de større huse er der ramper, elevator og handicaptoilet.

Entré

Entréen ligger i Vita Huset ved Tegnérsplatsen. Vita Huset ligger på det sydlige område, hvor du finder flere af vores udstillinger og en del af vores smukke kulturhistoriske huse. Men for at opleve resten – og for at komme til vores café – skal du gå til det nordlige område via en tunnel under Adelgatan. Bemærk, at tunnellen har trapper. Hvis du har problemer med at gå på trapper, anbefaler vi, at du går til det nordlige område via ”Den Grønne Låge”. Henvend dig til personalet i entréen eller til vores værter, så hjælper de dig!

Wi-fi

I Kulturen i Lund er der flere gratis wi-fi hotspots (”Kulturen free wifi”): i entréen i Vita Huset, i Textilhallen, Lundahallen, Herrehuset og i Kulturens café. Der kræves ingen password.

Bemærk

Det er ikke tilladt at tage hunde med ind i Kulturen i Lund. Det er heller ikke tilladt at ryge eller grille inde på museumsområdet.

Kort over Kulturen i Lund

Her kan du downloade et kort over museumsområdet, på svensk eller engelsk. Trykte kort over området fås i entréen.

Besökskarta Kulturen i Lund (pdf)

Visitor’s map English Kulturen in Lund (pdf)