Picnic at Kulturen's Östarp, by the pond with the 18th century water mill.
Picnic at Kulturen's Östarp, by the pond with the 18th century water mill. Photo: Viveca Ohlsson/Kulturen

Åbningstider og find vej

Kontakt

Hvis du har spørgsmål inden dit besøg, kan du ringe til Kulturens omstilling +46 (0)46-35 04 00 eller sende en mail til [email protected].

Mad og drikke

I Östarps Gästgivaregård serveres der skånske delikatesser inspireret af nærområdet og nogle gange blandes de med impulser fra nær og fjern. Restauranten er åben størstedelen af året.

Medbragt mad

Kulturens Östarp er et skønt sted at spise sin medbragte mad. Man kan slå sig ned med sin madkurv, lige hvor man har lyst. Tænk på dem, der kommer efter dig, og smid dit affald i en af skraldespandene. Det er også tilladt at grille, men kun på grillpladsen.

Tænk på følgende, når du besøger landracedyrene

For at både dyrene i Kulturens Östarp og vores besøgende skal blive ved med at være friske og raske, beder vi dig tænke på følgende:

  • Vask og sprit hænderne før og efter, du har været i kontakt med dyrene, og inden du spiser! Det er vigtigt med rene hænder for at forebygge, at smitte spredes fra dyr til mennesker og fra mennesker til dyr. Håndsprit findes flere steder på området.
  • Lad dyrene komme frem til dig – jag dem ikke!
  • Giv ikke dyrene mad!

Kort over Kulturens Östarp

Her kan du downloade et kort over Kulturens Östarp, på svensk eller engelsk. Der er også kort på selve området, du kan låne, når du besøger os.

Besökskarta Kulturens Östarp (PDF)

Visitor’s map Kulturen’s Östarp (PDF)