Program

Spännande platser i friluftsmuseet

Dekanhuset. Foto: Viveca Ohlsson/Kulturen
Dekanhuset. Foto: Viveca Ohlsson/Kulturen
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
torsdag 23 februari 13:00 – 13:30

Välkommen på visning!

Följ med på en rundvandring i friluftsmuseet där vi besöker några utvalda platser med spännande och kanske lite oväntade berättelser kopplade till sig.

Passar barn från 6 år i vuxen persons sällskap. Samling på baksidan av Vita huset. Visningen är utomhus, så klä dig efter vädret!

Biljettpriser

Vuxen 130 kr, pensionär 100 kr och student 65 kr, Kulturens medlemmar 50 kr. Fri entré för barn och unga 0–18 år. Entréavgift till museet ingår i biljettpriset.

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort eller studentkort i entrén, om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte vid förköp till evenemang.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vuxen
130 kr
25 tillgängliga
Pensionär
100 kr
25 tillgängliga
Student
65 kr
25 tillgängliga
Kulturens medlemmar
50 kr
25 tillgängliga
Barn och unga 0–18 år
0 kr
25 tillgängliga