Program

Sommarlund på Kulturen: Solala

solala
Solala. Foto: Lisa Irvall.
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
torsdag 1 juli 18:00 – 21:00

Välkommen till en sommarkväll i Kulturens park med fri entré!

Under några sommarkvällar bjuder Kulturen i samarbete med Sommarlund på fri entré till museiparken. Vi har öppet kl 18-21 med uppträdande kl 19-20. Ingång via Gröna grinden. Ta gärna med egen picknick.

Solala

Vintern 2012 träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Efter några timmar hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument ritat om kartan för hur sång i grupp kan låta. Publiken har via deras sångvideos från köket växt lavinartat under åren och har gått från köket till konserthusturnéer genom hela Sverige.

Ingen förhandsbokning

Till detta evenemang behöver du inte förhandsboka biljett.

Varmt välkommen – om du är symptomfri

Tänk på att bara besöka våra arrangemang om du känner dig helt symptomfri, väl på plats ber vi dig hålla avstånd till besökare och Sommarlunds personal. Ha gärna lite extra tålamod med att Sommarlund med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På www.sommarlund.se hittar du all information om eventuella ändringar. Varmt välkommen!