Program

Sisters Tattoo & Art Expo, dag 2 av 2

Bild från en av de föregående tatueringsmässorna på Kulturen. Foto: Fiona Coogan.
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
söndag 3 april 11:00 – 18:00

Sisters Tattoo & Art Expo är en tatueringsmässa med kvinnliga tatuerare från många olika länder, som nu arrangeras för tredje gången på Kulturen i Lund. MÄSSAN ÄR FRAMSKJUTEN FRÅN 5-6 FEBRUARI TILL 2-3 APRIL!

Kom och tatuera dig eller titta på när andra blir tatuerade – inte i en stor mässhall utan på ett kulturhistoriskt museum där du också kan ta del av kulturhistoria i ett tjugotal utställningar och ett friluftsmuseum med kulturhistoriska hus. Entré till museet ingår i biljetten!

Du kan beställa en tatueringstid i förväg via mässans webbsida sisterstattoo.se, eller chansa på att någon av artisterna har tillgängliga drop-in-tider. Du är välkommen att titta på när artisterna tatuerar, ställa frågor och kanske diskutera en framtida tatuering. Artisterna säljer också sin konst på canvas, papper, stickers mm.

Tatuerarna kommer att finnas i fyra olika lokaler på museet:

Mässan arrangeras av Darren Ward och Kulturen. Mässan pågår lördag 2 april och söndag 3 april.

Vid entrén till Kulturen ligger Kulturens restaurang, där man kan äta eller ta en öl, ett glas vin eller en rolig drink.

Vaccinationsbevis krävs

För att besöka Sisters Tattoo & Art Expo krävs att du kan visa upp ett giltigt vaccinatiosbevis/covidbevis.

Reglerna om vaccinationsbevis infördes 1 december 2021 och krävs för att komma in på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer på plats. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha fått minst två doser av vaccinet samt visa upp giltig legitimation. Syftet är att begränsa den ökade smittspridningen av Covid-19 hos ovaccinerade och göra besöket så säkert som möjligt. Vaccinationsbeviset gäller för personer från 18 år och uppåt.

Vaccinationsbevis skaffar du enklast på covidbevis.se. Det går bra att visa ditt vaccinationsbevis antingen i mobilen eller utskrivet. Observera att negativt covidtest eller tillfrisknandebevis inte är giltiga som bevis.

Restriktionerna kring corona förändras då och då så gå in här och läs igenom informationen igen innan ditt besök!

Kontaktuppgifter till artisterna

Artisterna presenteras under Artists 2022 på mässans hemsida www.sisterstattoo.se. Kontakta artisterna om du vill förboka en tatuering någon av tatueringsmässans två dagar, den 2 och 3 april.

Biljettpris

Biljetten kostar 150 kr för vuxna, entré till museet ingår. Fri entré för Kulturens medlemmar och besökare 0–18 år!

Observera att biljetten gäller för en dag! Vill man gå även dag 1 måste man köpa en ny biljett.

Vi reserverar oss för att framtida coronarestriktioner kan tvinga oss att ställa in mässan. Det är också därför vi inte lägger ut biljetter för förköp än. Men vi håller tummarna för att arrangemanget ska kunna genomföras!