Program

Luciakonsert med Bella Voce – Lunds Studentsångerskor

Bella Voce - Lunds studentsångerskor i Bosebo kyrka. Foto: Viveca Ohlsson/Kulturen
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
tisdag 12 december 18:30 – 19:10

Välkommen på stämningsfull luciakonsert i Bosebo kyrka. Kören Bella Voce - Lunds Studentsångerskor sjunger vackra och välbekanta julsånger. Lucia och tärnorna dirigeras av Sara Sandmark.

Bella Voce – Lunds Studentsångerskor har funnits sedan år 2000 och har sedan dess etablerat sig som en av Lunds mest färgstarka körer. De senaste åren har Bella Voce etablerat sig på den internationella körscenen genom sin medverkan i två av Interkulturs internationella körtävlingar. Båda gångerna reste kören hem med gulddiplom i bagaget. Läs mer på www.bellavoce.eu.

Kören kommer även sälja sin julskiva i anslutning till konserterna.

Biljettpris: Vuxna 230 kr. Pensionärer, studenter, Kulturens medlemmar samt barn och unga 0–18 år 195 kr. OBS! Ej lämpligt evenemang för barn med spring i benen. Begränsat till 65 platser, förköp biljett här nedan.

Obs! I Bosebo kyrka, byggd 1652, har vi tyvärr inte möjlighet att ta in rullstolar, permobiler och barnvagnar på grund av brandsäkerhetsregler. 

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till programstart.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort o s v i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte för förköp till evenemang.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.