Program

Kvällsöppet: Kvinnolåt – konsert och skivsläpp

Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
torsdag 20 oktober 18:00 – 19:00

Konsert och skivsläpp med folkmusikduon Miriam Andersén och Anna Rynefors.

Riksspelmansduon Anna & Miriam presenterar ett projekt med kvinnliga upphovsmän och musikutövare i centrum. I Kvinnolåt tar vi avstamp i vikingatidens norsk-isländska skaldepoesi, där de kvinnliga skalderna utgör en unik grupp av namngivna poeter i europeisk historia. Via kvinnliga poeter – trouveresses – från medeltidens Frankrike, kvinnliga helgon och kulturbärande nunnor, landar vi i den svenska folkmusiken med kvinnoballader, kvinnliga spelmän och traditionsbärare.

Miriam Andersén – sång, harpa, trumma, snatterpinnar
Anna Rynefors – rebec, svensk säckpipa, nyckelharpa, sång

I Auditoriet.

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan. Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller ej vid förköp till detta evenemang.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vuxen/pensionär/student
150 kr
115 tillgängliga
Kulturens medlemmar
130 kr
115 tillgängliga
Barn och unga 0–18 år
95 kr
115 tillgängliga