Program

Körkonsert med Malmö Vokalensemble – Tema Lill Lindfors

lill
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
lördag 23 oktober 14:00 – 15:00

I ett lekfullt och varierat program speglas Lill Lindfors musik i ord och ton.

Hör ett axplock av Lill Lindfors musik i körarrangemang av Mats Larsson och instrumentala och solistiska inslag, som flätas ihop med anekdoter från Lill Lindfors långa karriär. Kören backas upp av egna musiker: Christer Lindén, kontrabas, Sara Lindvall, flöjt och Mats Larsson, piano. Konsertens presentatör Maria Brännström tar ett steg fram från sin plats i kören och leder publiken genom ett program med några av de sånger som har blivit ett med Lill Lindfors. Passa också på att lufta lungorna tillsammans med kören i ett par av örhängena.

I Auditoriet. Begränsat antal platser, max 100 personer. Entré till museet ingår i priset. 

Biljettsläpp 23 september!

Biljettpriser: Vuxna 200 kr. Studenter, pensionärer, besökare 0–18 år samt medlemmar 180 kr. Begränsat antal platser. Entré till museet ingår i biljetten.

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort osv i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte för förköp till evenemang.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan.