Program

Julstök med julmarknad – dag 2 av 3

Foto Kulturen
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
lördag 2 december 11:00 – 17:00

Välkommen till andra dagen med jul för alla sinnen, under första advent-helgen!

Under lördagen fortsätter Julstöket med ännu fler juliga aktiviteter. Missa inte att hälsa på i Västra Vrams prästgård, Blekingegården, Bosmålatorpet, Thomanderska huset och Arbetarbostaden, där du möter historiskt klädda guider som gärna berättar om hur julen firades förr. Barnen kan hälsa på tomten och hans medhjälpare, det blir dans kring granen och julpyssel.

I marknadsstånden säljs julmat, julpynt och hantverk. Julmarknaden breder ut sig både inomhus och utomhus. Du kan bland annat grilla korv, köpa varm mat och glögg, se luciatåg och lyssna på musik.

Mer detaljerad info kommer!

Är du intresserad av att vara med som försäljare på julmarknaden? Skicka ett mail med namn och bild på det du vill sälja till [email protected], så hör vi av oss. 

Förköp biljett

Barn och ungdomar 0–18 år samt Kulturens medlemmar har fri entré och behöver inte köpa någon biljett till Julstöket.

Vuxen 160 kr
Pensionär 100 kr
Student 100 kr

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte vid förköp till evenemang.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.