Program

Höstlov – Trolleriskola med Magiske Måns

Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
tisdag 2 november 12:30 – 13:30

Till alla barn som alltid undrat över hur trollkarlarna egentligen gör – nu kan de gå på skola hos Magiske Måns! Detta tillfälle är för barn 7–8 år.

Under en intensiv timme får barnen inblick i den magiska världen. De får lära sig magins grundregler samt flera spännande och roliga trick som de kan visa för släktingar och vänner. Trolleriskolan vänder sig till barn 7-12 år.

Fyra tillfällen under höstlovet

Fyra tillfällen, tre för åldern 7–8 år och ett för åldern 9–12 år. Detta för att det blir lättast för Magiske Måns att undervisa när åldrarna inte varierar för mycket. Men vill syskon gå tillsammans eller om det är fullt vid tillfället för barnets åldersgrupp får man även boka in sig på ”fel” ålder.

Detta tillfälle är för barn 7–8 år.

Observera att undervisningen sker utan närvaro av föräldrar! 

Se alla fyra tillfällena med Magiske Måns

Förköp biljett

Begränsat antal platser, max 25 barn per tillfälle, förköp biljett nedan. Entré till museet är gratis för besökare 0–18 år, biljetten gäller detta evenemang. Bara för barn, vuxna stannar utanför!

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Biljetter

Biljettyp Pris Antal
Magiske Måns trolleriskola2 nov kl 12.3095 kr
23 tillgänglig