Program

Mårten Gås och andra skånska matseder

kokbok
Min skånska kokbok av Anna Billing, Bokförlaget Arena.
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
onsdag 10 november 18:30 – 20:00

Vad är egentligen skånsk mat? Är det gamla recept, nya tillagningsmetoder, innovationer inom jordbruket eller rätt och slätt den mat som tillagats på skånska råvaror?

Anna Billing, matskribent och kokboksförfattare från Lund, berättar om sina tankar kring den skånska maten av igår, idag och kanske imorgon. Anna är aktuell med sin bok om skånsk matlagning, Min skånska kokbok, Bokförlaget Arena. Boken finns till försäljning i vår butik och efter föredraget finns möjlighet att få den signerad.

I Hornsbergssalen. Förköp biljett fr o m 10 oktober, entré till hela museet ingår i priset. Museet är öppet kl 12–20 på onsdagar. Begränsat till 30 platser.

anna billing
Anna Billing. Foto: David Back

Förköp biljett

Begränsat antal platser, förköp biljetter här nedan. Entré till museet ingår i biljettpriset. Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan. (Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort osv i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett.)