Program

Danslekar kring granen

Tomtedans, juldekoration ur Kulturens samlingar.
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
söndag 15 januari 14:15 – 14:45

Nu är julen slut och ett kul sätt att säga hej då för den här gången är väl att dansa ut den? Tillsammans med Riksspelmansduon Dråm blir det danslekar, sång och levande musik.

Det blir tre olika danspass i Auditoriet kl 13.30–14.00, kl 14.15–14.45 och kl 15.00–15.30. Max 60 personer per danspass.

Riksspelmansduon Dråm är Anna Rynefors på sång & fiol och Erik Ask-Upmark på sång & dragspel.

Passar barn från 5 år tillsammans med vuxen.

Biljettpriser: Vuxna, pensionärer och studenter 125 kr. Kulturens medlemmar samt barn och unga 0–18 år 50 kr. Entréavgift till museet ingår i biljettpriset.

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte vid förköp till evenemang.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vuxen, pensionär, student
125 kr
58 tillgängliga
Kulturens medlemmar
50 kr
58 tillgängliga
Barn och unga 0–18 år
50 kr
58 tillgängliga