Program

Askepjäsken – sagoföreställning med Trollmor Åse

Åse Alexanderson alias Trollmor, Trollmors Sagor
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
söndag 8 januari 14:00 – 14:40

Familjeföreställning med Trollmor Åse!

Den unge prinsen Askepjäsken och hans bröder skickas ut i världen för att hitta varsin prinsessa att gifta sig med. Det går bra för bröderna, men Askepjäsken har bara lyckats hitta en liten råtta… En finurlig och vacker saga om att våga följa sitt hjärtas röst mot alla odds. Föreställningen är en blandning av berättande, teater, musik, sång, dans och allt som behövs för att gestalta denna fina klassiker.

Passar barn i åldern 4-9 år i vuxen persons sällskap. Max 50 personer. I Auditoriet. Entré till museet ingår i biljettpriset.

Biljettpriser: Vuxen, pensionär och student 150 kr. Kulturens medlemmar samt besökare 0–18 år 75 kr. 

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte för förköp till evenemang.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vuxen, pensionär, student
150 kr
50 tillgängliga
Kulturens medlemmar
75 kr
50 tillgängliga
Barn och unga 0–18 år
75 kr
50 tillgängliga