Program

Arkeologidagen på Kulturen i Lund

Undersökningsplatsen i kvarteret Sankt Mikael. Foto: Krister Kàm Tayanin, Kulturen
Undersökningsplatsen i kvarteret Sankt Mikael. Foto: Krister Kàm Tayanin, Kulturen
Kulturen i Lund – Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund
söndag 30 augusti 13:00 – 14:00

Välkommen till ett föredrag med Kulturens arkeologer! OBS! Begränsat antal platser, förboka plats nedan.

Fördrag med Kulturens arkeologer om resultat från den arkeologiska undersökningen i kvartert Sankt Mikael och andra undersökningar i Lund.

Arkeologidagen är en nationell temadag för alla som vill upptäcka Sveriges kulturhistoria och lära sig mer om arkeologins arbetssätt och dess spännande upptäckter. På Arkeologidagen den sista söndagen i augusti varje år arrangeras en mängd olika aktiviteter runt om i Sverige, så du kan lära dig mer om arkeologins arbetssätt och dess spännande upptäckter.

I Auditoriet. Ingår i entréavgiften. Begränsat till 40 platser, så att det plats för våra besökare att sprida ut sig i lokalen. (Om restriktionerna pga Corona hävs kommer vi att lägga till fler platser för förbokning.)

Förboka plats

Begränsat antal platser, förboka biljetter här nedan. Observera att du endast bokar plats till evenemanget. Du betalar entréavgift som vanligt när du kommer till museet (fri entré 0–18 år) men visningen kostar inget extra.

Vuxna, pensionärer, studenter och medlemmar bokar vuxenbiljett, besökare 0–18 år bokar barnbiljett.

Förbokning av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter bokas i entrén på Kulturen i Lund.

Biljetter

Biljettyp Pris Antal
Arkeologidagen vuxenArkeologidagen vuxenkr
37 tillgänglig
Arkeologidagen barn-/ungdomArkeologidagen 0-18 årkr
37 tillgänglig