Onsjöstugan. Foto: Viveca Ohlsson/Kulturen

Medlemssidor

Via Kulturens medlemssidor kan du bli medlem enkelt och smidigt. Är du redan medlem kan du själv ändra dina kontaktuppgifter och förnya ditt medlemskap på din egen medlemssida. Glöm inte att ange din e-postadress, så att vi kan nå dig med tips på medlemsaktiviteter och erbjudanden.

Extrakort Stora medlemskapet
Vill du ha ett extra medlemskort till din partner så att ni kan besöka Kulturen var för sig? På allmän begäran erbjuder vi nu möjlighet att beställa ett extra kort till självkostnadspris, 50 kr. Du beställer och betalar kortet i vår entré när du besöker Kulturen.

Årsbok 2014 – Världen på Kulturen
Den nya årsboken handlar om hur världens kulturer påverkat oss. Hur varor, teknik och idéer från andra världsdelar nått oss. Boken berättar om resor, handel och forskning, om längtan och nyfikenhet. Som vanligt utgår vi ifrån föremål i samlingarna – många vackra och färgrika bilder lyser upp den spännande boken. Hämta din bok när du besöker oss! Boken kommer ut i maj och skickas med post till de medlemmar som bor utanför Lunds stad. Bor du i Lund kommer du att kunna hämta din bok på Kulturen.

Läs mer om våra medlemskap

 Logga in:


Har du glömt dina inloggningsuppgifter?

För dig som vill bli medlem: