Besökare vid Blekingestugan på friluftsmuseet. Foto: Viveca Ohlsson/Kulturen

Medlemssidor

Via Kulturens medlemssidor kan du bli medlem enkelt och smidigt. Är du redan medlem kan du själv ändra dina kontaktuppgifter och förnya ditt medlemskap på din egen medlemssida. Glöm inte att ange din e-postadress, så att vi kan nå dig med tips på medlemsaktiviteter och erbjudanden.

Extrakort Stora medlemskapet
Vill du ha ett extra medlemskort till din partner så att ni kan besöka Kulturen var för sig? På allmän begäran erbjuder vi nu möjlighet att beställa ett extra kort till självkostnadspris, 50 kr. Du beställer och betalar kortet i vår entré när du besöker Kulturen.

Årsbok 2013
Årsboken 2013 bygger på samma tema som Kulturens utställning Makt över liv. Det handlar om krig, vapen och våldsmonopol, men även om jakt och vår relation till djur och natur. Den kommer ut i maj och skickas med post till de medlemmar som bor utanför Lunds stad. Bor du i Lund kommer du att kunna hämta din bok på Kulturen från och med vårt årsbokssläpp i juni då vi även bjuder på föredrag, tårta och kaffe. Om du inte kan hämta boken på Kulturen under 2013 ber vi dig kontakta oss så skickar vi ditt exemplar hem till dig.

Läs mer om våra medlemskap

 Logga in:

Har du glömt dina inloggningsuppgifter?

För dig som vill bli medlem: